Golvslipning i Gustavsberg

Har du ett fint, gammalt parkettgolv som har sett sina bästa år? Från Höjdhagen till Grisslinge Havsbad så fixar vi din golvslipning i Gustavsberg.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har lång erfarenhet av golvslipning
Vi arbetar med den bästa utrustningen
Vi slipar alla typer av trägolv
Ett nyslipat golv är lättare att hålla rent

Bor du i Gustavsberg och behöver en golvslipning? Vi erbjuder effektiv och fin golvslipning i Gustavsberg. Vår passion är golvslipning och ser det som ett nöje att åstadkomma en förnyelse av fina och gamla trägolv i Gustavsberg.

Visste du om att en golvslipning som vi gärna utför i Gustavsberg liksom i Stockholm och på alla andra orter runt om Stockholm – är bland det mest miljövänliga som vi kan göra när det kommer till inredning? Att lägga ett helt nytt golv, och riva ut ett gammalt men slitet trägolv, kostar på miljön otroliga resurser. Det kräver nya träslag, energi till fabrikerna som ska tillverka antingen parkettstavar, eller trätiljor för att vi sedan ska kunna lägga ett nytt trägolv, vilket vi mycket gärna gör. Men jämför vi de resurser som går åt när vi utför en golvslipning i Gustavsberg mot de enorma resurser som krävs vid en golvläggning så är en golvslipning en mycket skonsam åtgärd med tanke på miljön.

Fackmannamässig golvslipning i Gustavsberg

Alla våra golvläggare har lång erfarenhet av allt som har med golv att göra. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att vi kommer att ta väl hand om golven i ditt hem. Vi är anslutna till Golvbranschens garanti och ger dig alltid en nöjd kund-garanti på vårt utförda arbete. 

När vi utför golvslipning i Gustavsberg ser vi en hel del fiskbensparkett. Det är nämligen det vanligaste parketten i området. Det spelar dock ingen roll om du har fiskbensparkett, stavparkett, lamellparkett eller ett massivt trägolv, vi kan alltid slipa om ditt golv för att ge det en längre livslängd. Inget golv är för svårt för oss att slipa och ge ett nytt glänsande utseende med en ytbehandling.

Vad kostar golvslipning i Gustavsberg?

Golvslipning i Gustavsberg är inte allt för dyrt, vi håller nämligen humana priser. Dessutom erbjuder vi dig att använda ditt ROT-avdrag på våra tjänster vilket gör renoveringen ännu billigare. På så sätt kan du spara hela 30 % av arbetskostnaden. Något som är solklart är att en golvslipning alltid är billigare än att lägga in ett helt nytt golv. 

Du kan givetvis få en kostnadsfri offert av oss. Den är inte bindande utan du bestämmer själv om du vill gå vidare och boka in en golvslipning efter att du har granskat offerten. Beställ din offert för golvslipning redan idag genom att fylla i formuläret.

Så här bokar du vår golvslipning

Vi utför snabbt och effektivt en dammfri golvslipning i ditt hem och ytbehandlar golvet för att återställa det vackra utseendet. Börja med att kontakta oss för att begära en offert för din golvslipning i Gustavsberg. Offerten är gratis och ej bindande. 

Meddela hur stort golvet är samt vilken ytbehandling du vill ha. Om ditt golv har slipats tidigare och du är osäker på om det kan slipas en gång till kan vi hjälpa dig med en bedömning.

När du har mottagit offerten kan du boka in vilken dag du önskar att vi kommer och slipar ditt golv.