Om oss

Skandinav Golvslipning & Måleri AB är vi inte bara experter inom vårt område, vi är passionerade hantverkare med lång erfarenhet inom branschen. Vi är specialiserade på att behandla och förnya alla typer av golv, från vackra trägolv till eleganta parkettgolv och slitstarka trappor. Vår expertis sträcker sig inte bara till privata bostäder; vi tar också hand om stora projekt som idrottshallar, skolor och andra offentliga fastigheter.

Vi lägger stor vikt vid att använda professionell utrustning av högsta kvalitet, och vi utnyttjar våra maskiner och redskap med noggrannhet och precision. Hos oss är varje jobb unikt och varje yta får den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar för att uppnå bästa möjliga resultat. Med vår erfarenhet och dedikation kan du lita på oss för att leverera enastående resultat varje gång.

Vart i Stockholm arbetar vi?

Vårt kontor ligger i Södra Stockholm (Jordbro), men eftersom att 99% av vårt arbete sker ute hos våra kunder arbetar vi i hela Stockholm med omnejd.

Vi arbetar exempelvis i södra Stockholm i, Enskede, Hammarby Sjöstad, Huddinge, Kärrtorp, Nacka, Sickla, Gustavsberg, Tallkrogen, Gullmarsplan Värmdö men även i innerstanSödermalm, Kungsholmen, Östermalm, och i  Vasastan samt norrut i områden såsom Bromma och Täby.

Detta är endast ett par utvalda områden, så hör av er för en kostnadsfri offert om ni behöver golvslipning någonstans i Storstockholm!

Kontakta oss!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.