Vi slipar ditt golv i Bromma

Har du ett fint, gammalt parkettgolv som har sett sina bästa år? Från Blackeberg till Äppelviken så fixar vi din golvslipning i Bromma.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har lång erfarenhet av golvslipning
Vi arbetar med den bästa utrustningen
Vi slipar alla typer av trägolv
Ett nyslipat golv är lättare att hålla rent

Golvslipning i Bromma

Har du ett slitet trägolv i Bromma? Vi erbjuder effektiv och skonsam golvslipning Bromma. Anlitar du oss kan du återfå det trägolv som du en gång lade i din bostad eller i ditt kontor i Bromma. Vi vänder oss både till er som är privatpersoner och som kan utnyttja ROT-avdraget för er golvslipning och till företag som kanske har ett fint men gammalt och slitet trägolv i sitt kontor, eller verksamhet.

Vi går oftast till väga på sådant sätt att vi först kommer ut på ett kostnadsfritt besök där vi med egna ögon kan se hur trägolvet ser ut och berättar då vad vi kan göra för att återställa trägolvet så att det nästan blir som nytt igen. Det stämmer! När vi slipar gamla och fina, men slitna trägolv, tar vi fram en ny yta på golvet. Vi slipar endast den allra yttersta delen av trägolvet, och det krävs att trägolvet har en yta på minst 2,5 mm för att vi ska kunna slipa det. På så sätt tar vi fram trägolvets ursprungliga utseende. Träet kommer att bli något ljusare och all smuts försvinner, alla repor och eventuella jack slipas bort.

Material vid efterbehandling 

Vilka material önskar du till trägolvets efterbehandling? Vi behandlar alltid trägolvet efter en golvslipning. Detta eftersom vi tar upp en ny yta som är helt obehandlad och som är känslig för allt som sker på golvet. Trä är fantastiskt på så många sätt. När vi slipar golv i Bromma, innebär det att vi tar fram trägolvets ursprungliga yta. Trä är känsligt och mjukt precis efter att man har arbetat med det. Det formas efter det som vi behandlar det med. För att ett trägolv ska hålla i många år till, behöver vi behandla det för bästa utseende och hållbarhet.

  • Lack – ett lackerat trägolv blir ett mycket tåligt trägolv. Lacken skyddar mot väta och spill. Det blir slitstarkt och får ett effektivt skydd med en lack. Det blir även lätt att städa efter att vi har behandlar det med lack.
  • Lut – att luta ett trägolv gör att ett åldrat och slitet trägolv får en ljusare nyans. Har du exempelvis ett furugolv som har blivit slitet, kan lut på ditt trägolv verkligen göra susen och så att det ser nytt ut igen.
  • Hårdvax – hårdvax är lite som ett oljat trägolv, det blir ett effektivt skydd, det blir vattenavvisande och får en slitstark yta. Hårdvax tränger också lätt in i träet och visar träets fina ådringar. Här kan vi också lägga in pigment i hårdvaxen så att du får det lite mörkare eller ljusare om du så vill.
  • Olja – ett trägolv som oljas, blir ett golv där du ganska tydligt ser träets ådringar. En träolja tränger nämligen in i träet och visar alla fina ådringar i träet. Ett oljat trägolv, innebär att du bör göra om inoljningen av trägolvet med jämna mellanrum. Du får en mycket vacker yta på ett oljat trägolv. Dock kräver det att du skonar golvet och sköter om det regelbundet. En fördel med olja är att det är mycket lätt att lägga in pigment i oljan så att du får en ny nyans på golvet, antingen ljusare eller mörkare, beroende på vad som passar på just ditt trägolv.

Konkurrenskraftiga priser

Golvslipning i Bromma med oss är inte allt för dyrt, vi erbjuder nämligen billiga priser på golvslipning. Dessutom erbjuder vi dig att använda ditt ROT-avdrag på våra tjänster vilket gör renoveringen ännu billigare. På så sätt kan du spara hela 30 % av arbetskostnaden. Något som är solklart är att en golvslipning alltid är billigare än att lägga in ett helt nytt golv. 

Du kan givetvis få en kostnadsfri offert av oss. Den är inte bindande utan du bestämmer själv om du vill gå vidare och boka in en golvslipning efter att du har granskat offerten. Beställ din offert för golvslipning redan idag genom att fylla i formuläret.