Golvslipning i Enskede

Har du ett fint, gammalt parkettgolv som har sett sina bästa år? Från Stureby till Gubbängen så fixar vi din golvslipning i Enskede. Kom till vårt  showroom på Karlbergsvägen 75 bli inspirerad! 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har lång erfarenhet av golvslipning
Vi arbetar med den bästa utrustningen
Vi slipar alla typer av trägolv
Ett nyslipat golv är lättare att hålla rent

Vi är experter på allt som har med golv att göra, inklusive läggning och slipning. Vi garanterar dig ett fackmannamässigt utförande och ett vackert nyslipat golv som kan fortsätta ge karaktär till ditt hem. 

Varför byta ut ett klassiskt parkettgolv med dess långa livslängd? Istället för att riva ut ett stycke historia från bostaden är det både miljövänligare och mer ekonomiskt att låta oss slipa golvet åt dig. När slipningen är utförd kan golvet lackas i valfri färg eller behandlas med hårdvaxolja eller såpa. På så sätt kan du enkelt byta utseende på ditt fina golv. Om du vill veta vad det skulle kosta att slipa just ditt parkettgolv så kan du begära en kostnadsfri offert genom att fylla i vårt formulär.

Låt våra proffs slipa dina golv!

Alla våra golvläggare har lång erfarenhet av allt som har med golv att göra. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att vi kommer att ta väl hand om golven i ditt hem. Vi är anslutna till Golvbranschens garanti och ger dig alltid en nöjd kund-garanti på vårt utförda arbete. 

När vi utför golvslipning i Enskede ser vi en hel del fiskbensparkett. Det är nämligen det vanligaste parketten i området. Det spelar dock ingen roll om du har fiskbensparkett, stavparkett, lamellparkett eller ett massivt trägolv, vi kan alltid slipa om ditt golv för att ge det en längre livslängd. Inget golv är för svårt för oss att slipa och ge ett nytt glänsande utseende med en ytbehandling.

Vad kostar golvslipning i Enskede?

Är du sugen på att slipa om ditt golv men är osäker på vad det kommer att kosta? Vi kan utföra Golvslipning för dig i Enskede väldigt billigt i förhållande till vad man får för slutresultat, se mer på våra priser. Dessutom erbjuder vi dig att använda ditt ROT-avdrag på våra tjänster vilket gör renoveringen ännu billigare. På så sätt kan du spara hela 30 % av arbetskostnaden. Något som är solklart är att en golvslipning alltid är billigare än att lägga in ett helt nytt golv. 

Du kan givetvis få en kostnadsfri offert av oss. Den är inte bindande utan du bestämmer själv om du vill gå vidare och boka in en golvslipning efter att du har granskat offerten. Beställ din offert för golvslipning redan idag genom att fylla i formuläret.

Så här bokar du vår golvslipning

Vi utför snabbt och effektivt en dammfri golvslipning i ditt hem och ytbehandlar golvet för att återställa det vackra utseendet. Börja med att kontakta oss för att begära en offert för din golvslipning i Enskede. Offerten är gratis och ej bindande. 

Meddela hur stort golvet är samt vilken ytbehandling du vill ha. Om ditt golv har slipats tidigare och du är osäker på om det kan slipas en gång till kan vi hjälpa dig med en bedömning.

När du har mottagit offerten kan du boka in vilken dag du önskar att vi kommer och slipar ditt golv.