Golvslipning Täby

Har du ett fint, gammalt parkettgolv som har sett sina bästa år? Från Ella Park till Arninge så fixar vi din golvslipning i Täby.

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi har lång erfarenhet av golvslipning
Vi arbetar med den bästa utrustningen
Vi slipar alla typer av trägolv
Ett nyslipat golv är lättare att hålla rent

Vi är experter på allt som har med golv att göra, inklusive läggning och slipning. Vi garanterar dig ett fackmannamässigt utförande och ett vackert nyslipat golv som kan fortsätta ge karaktär till ditt hem. 

Varför byta ut ett klassiskt parkettgolv med dess långa livslängd? Istället för att riva ut ett stycke historia från bostaden är det både miljövänligare och mer ekonomiskt att låta oss slipa golvet åt dig. När slipningen är utförd kan golvet lackas i valfri färg eller behandlas med hårdvaxolja eller såpa. På så sätt kan du enkelt byta utseende på ditt fina golv. Om du vill veta vad det skulle kosta att slipa just ditt parkettgolv så kan du begära en kostnadsfri offert genom att fylla i vårt formulär.

Fackmannamässig golvslipning

Alla våra golvläggare har lång erfarenhet av allt som har med golv att göra. Genom att anlita oss kan du känna dig trygg med att vi kommer att ta väl hand om golven i ditt hem. Vi är anslutna till Golvbranschens garanti och ger dig alltid en nöjd kund-garanti på vårt utförda arbete. 

När vi utför golvslipning i Täby ser vi en hel del fiskbensparkett. Det är nämligen det vanligaste parketten i området. Det spelar dock ingen roll om du har fiskbensparkett, stavparkett, lamellparkett eller ett massivt trägolv, vi kan alltid slipa om ditt golv för att ge det en längre livslängd. Inget golv är för svårt för oss att slipa och ge ett nytt glänsande utseende med en ytbehandling.

Vad vill du ha slipat?

Vi hanterar som sagt alla träslag men även olika typer av golv såsom inomhusgolv, altaner, trappor med mera!

Trappslipning

Utomhus

Utomhustrappor, särskilt de av trä, utsätts för slitage från väderförhållanden och fottrafik. Genom att slipa dessa trappor kan man ta bort smuts, alger och andra beläggningar, samt jämna ut ytan. Efter slipning bör trappan behandlas med en skyddande ytbehandling för att förhindra framtida skador och slitage.

Inomhus

Inomhustrappor, oavsett om de är av trä eller annat material, kan också behöva slipas för att avlägsna repor, ojämnheter och ge dem ett nytt liv. Efter slipning kan trapporna behandlas med lack, färg eller annan ytbehandling för att skydda och förbättra utseendet.

Inomhusgolv

Vardagsrum

Vardagsrumsgolv är ofta utsatta för mycket slitage på grund av hög fottrafik. Att slipa golvet i vardagsrummet tar bort repor och fläckar, vilket ger en jämn och slät yta som kan behandlas för att se ny och fräsch ut igen.

Sovrum

Även om sovrumsgolv inte utsätts för lika mycket slitage som andra delar av hemmet, kan de ändå dra nytta av golvslipning för att fräscha upp ytan och ta bort mindre skador. Efter slipning kan golvet behandlas med en skyddande ytbehandling som också kan förbättra rummets estetiska utseende.

Hall

Hallen är ofta en av de mest trafikerade delarna av ett hem, vilket gör golvet där särskilt utsatt för slitage och smuts. Att slipa hallgolvet tar bort smuts, repor och andra skador, vilket ger en slät och fräsch yta som kan behandlas med slitstark ytbehandling för att stå emot framtida fottrafik och slitage.

Vad kostar golvslipning i Täby?

Är du sugen på att slipa om ditt golv men är osäker på vad det kommer att kosta? Vi utför golvslipning i Täby kostnadseffektivt, ta kontakt för mer info och prisförslag. Dessutom erbjuder vi dig att använda ditt ROT-avdrag på våra tjänster vilket gör renoveringen ännu billigare. På så sätt kan du spara hela 30 % av arbetskostnaden. Något som är solklart är att en golvslipning alltid är billigare än att lägga in ett helt nytt golv. 

Du kan givetvis få en kostnadsfri offert av oss. Den är inte bindande utan du bestämmer själv om du vill gå vidare och boka in en golvslipning efter att du har granskat offerten. Beställ din offert för golvslipning redan idag genom att fylla i formuläret.

Så här bokar du vår golvslipning

Vi utför snabbt och effektivt en dammfri golvslipning i ditt hem och ytbehandlar golvet för att återställa det vackra utseendet. Börja med att kontakta oss för att begära en offert för din golvslipning i Täby. Offerten är gratis och ej bindande. 

Meddela hur stort golvet är samt vilken ytbehandling du vill ha. Om ditt golv har slipats tidigare och du är osäker på om det kan slipas en gång till kan vi hjälpa dig med en bedömning.

När du har mottagit offerten kan du boka in vilken dag du önskar att vi kommer och slipar ditt golv.